Bean

Bean voor Mac

Uitstekende lichtgewicht tekstverwerker

Met de gratis tekstverwerker Bean bewerk je tekstdocumenten in een lichte en gebruiksvriendelijke omgeving. In tegenstelling tot complete kantooroplossingen als Microsoft Office, OpenOffice.org of Lotus Symphony streeft deze software naar... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Zeer licht en gebruiksvriendelijk
  • Overzichtelijke Inspector-venster
  • Handige functies zoals woordenboek
  • Automatisch opslaan

TEGEN

  • Heeft moeite met Word-documenten

Excellent
9

Met de gratis tekstverwerker Bean bewerk je tekstdocumenten in een lichte en gebruiksvriendelijke omgeving. In tegenstelling tot complete kantooroplossingen als Microsoft Office, OpenOffice.org of Lotus Symphony streeft deze software naar eenvoud.

Bean is helemaal gericht op eenvoudige schrijftaken. Lettertype, regelafstand en tekstkleur verander je allemaal rechtstreeks vanuit het nuttige Inspector-venster. Beneden lopen de woord- en karakterteller mee terwijl je typt. Meer gedetailleerde informatie over je document vind je in het Statistics-raampje en moeilijke woorden zoek je zo op via de Mac's ingebouwde woordenboek. Al deze functies bereik je via een rechtermuisklik of de knoppen in de verfrissend economische menubalk.

Het open source Bean exporteert naar html-, pdf-, rtf- en doc-bestandsformaten. Bovendien slaat het programma je document om de 5 minuten automatisch op via de autosave-functie. De ontwikkelaar van Bean is echter duidelijk over de beperkingen: de tekstverwerker kan geïmporteerde .doc en .docx Word-documenten maar gedeeltelijk aan. Plaatjes, weblinks en voetnoten importeren bijvoorbeeld niet. Ook heeft het programma zelf geen voetnoot-editor; Bean is er dus echt vooral voor je símpele projecten.

Zoek je een lichtgewicht tekstverwerker met alle essentiële gereedschapstukken? One word: Bean.

Meeste downloads Zakelijk & Productiviteit voor mac

Bean

Download

Bean 3.2.4

Beoordelingen about Bean

Promotie×